Skip Navigation Links.
2. Povezivanje s registrom
3. Podaci o pravnoj osobi

1. Korisnički račun za pravnu osobu

Korisnički račun potreban je za pristup stranicama gospodarskog dijela portala. Namjena korisničkog računa je identifikacija korisnika a sastoji se od e-mail adrese i lozinke. E-mail adresa je nositelj korisničkog računa, stoga upišite onu koju redovito čitate i koristite u redovitoj korespondenciji.

Nakon što kreirate korisnički račun, molimo da uplatite godišnju članarinu za trgovačka društva u iznosu od 1.800,00 kn odnosno godišnju članarinu za obrte i j.d.o.o. u iznosu od 900,00 kn na žiro račun udruge kod Hrvatske Poštanske Banke IBAN: HR0323900011100328241 ili na žiro račun udruge kod Privredne Banke Zagreb IBAN: HR5023400091110665237.
Pod poziv na broj molimo upišite datum rođenja, prezime i ime zastupnika tvrtke. Plaćanjem članarine se odobrava i aktivira vaš korisnički račun, koji vam omogućava da pristup gospodarskom dijelu portala.

PRIVOLA ZA OBRADU OSOBNIH PODATAKA

Ispunjavanjem pristupnice za članstvo dajem privolu Udruzi Prsten da prikuplja i evidentira moje osobne podatke te da ih evidentira u Registru članova i obrađuje u svrhu obavljanja djelatnosti Udruge te me obavještava o istima na dani telefonski broj i adresu elektroničke pošte. Navedeni osobni podaci mogu se koristiti samo za navedene svrhe. Mojim osobnim podacima pristup mogu imati ovlaštene osobe za vođenje osobnih podataka za svrhu koja je gore navedena. Predmetnu privolu dajem dobrovoljno te potvrđujem kako sam upoznat/a da u bilo koje vrijeme mogu povući privolu bez bilo kakvih negativnih posljedica. Također sam upoznat/a da, sukladno Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka, mogu pod određenim uvjetima, koristiti svoja prava da dobijem potvrdu o obradi, izvršiti uvid u svoje osobne podatke, ispraviti ili dopuniti moje osobne podatke, prigovoriti daljnjoj, ili prekomjernoj obradi, blokirati nezakonitu obradu, zatražiti brisanje mojih osobnih podataka te zaprimiti preslik osobnih podataka radi prijenosa drugom voditelju obrade. Potvrđujem da sam upoznat kako sve ostale informacije vezano za obradu mojih osobnih podataka mogu dobiti upitom na adresu elektroničke pošte prsten@udruga-prsten.hr.

E-mail adresa:
Lozinka:
Ponovite lozinku:
Uredovnica: Ulica grada Vukovara 235, Zagreb | Tel. +385 1 6133-788 | Faks: +385 1 6133-797 | Mobitel: + 385 99 495 3232 | E-pošta: prsten@udruga-prsten.hr | www.udruga-prsten.hr
Udruga Hrvata BiH Prsten | Sva prava su pridržana (C) Copyright 2016 | Gospodarski dio v1.4.1, datum zadnje izmjene: 04.08.2016.